Rezygnacja z usługi
Sekcja opisuje proces usunięcia konta.
Rezygnacja z usługi Bluur oznacza usunięcie konta wraz ze wszystkimi danymi. Proces może rozpocząć wyłącznie administrator konta.
Jak usunąć konto
Przejdź do Ustawienia > Profil.
Na dole strony profilu znajdź sekcję Usuwanie konta.
Kliknij przycisk Usuń konto.

Co dzieje się po kliknięciu „Usuń konto"
Konto zostaje zawieszone na 72 godziny. W tym czasie:
jeśli nikt nie zaloguje się na konto, po 72 godzinach zostanie ono trwale usunięte,
aby przywrócić konto, wystarczy się na nie zalogować — proces usuwania zostanie wtedy automatycznie zatrzymany.
Co dzieje się po upływie 72 godzin
Konto oraz wszystkie powiązane dane zostają usunięte z serwerów trwale i bezpowrotnie.
Po zakończeniu okresu zawieszenia konto oraz wszystkie dane i dokumenty zostaną usunięte z serwerów na stałe.
Przed usunięciem konta upewnij się, że pobrano wszystkie potrzebne dokumenty oraz zakończono bieżące prace w systemie.
Ostatnia aktualizacja
