Usuwanie
Aby usunąć użytkownika z organizacji, kliknij opcję Usuń przy wybranym koncie, a następnie potwierdź operację.
Po usunięciu użytkownik traci dostęp do organizacji, przypisanych projektów oraz znajdujących się w nich dokumentów.

Ważne: Przed usunięciem użytkownika przypisz inną osobę do projektów i dokumentów, za które odpowiada. Brak ponownego przypisania może ograniczyć możliwość dalszego zarządzania tymi zasobami.
Ostatnia aktualizacja
