Usunięcie konta
W sekcji Usuń konto użytkownik może rozpocząć proces trwałego usunięcia konta z systemu.
Po kliknięciu przycisku Usuń konto konto zostanie zawieszone na 72 godziny. W okresie zawieszenia logowanie i korzystanie z konta nie będą możliwe, ale użytkownik może jeszcze anulować proces i przywrócić konto.
Po upływie 72 godzin konto zostanie trwale usunięte.
Ważne: Przed rozpoczęciem usuwania konta pobierz wszystkie potrzebne dokumenty. Po zakończeniu 72-godzinnego okresu zawieszenia operacji nie można cofnąć.

Ostatnia aktualizacja
