Edycja
Aby zmienić ustawienia istniejącego projektu, wybierz opcję Edytuj przy wybranym projekcie.

System wyświetli formularz zawierający te same pola, które są dostępne podczas tworzenia projektu. Możesz:
zmienić nazwę projektu;
edytować jego opis;
zmienić przypisanych użytkowników;
przypisać lub zmienić schemat anonimizacji.
Po wprowadzeniu zmian kliknij przycisk zapisywania, aby zaktualizować ustawienia projektu.

Ostatnia aktualizacja
