Etapy
W widoku dokumentu dostępne są dwa główne etapy pracy:
Klasyfikacja – etap, w którym użytkownik weryfikuje pola wykryte przez system, usuwa błędne oznaczenia oraz zmienia ich położenie i rozmiar.
Anonimizacja – etap, w którym użytkownik wybiera dane przeznaczone do ukrycia, może dodać własne obszary anonimizacji, a następnie wykonuje anonimizację dokumentu.
Przełączanie między etapami jest możliwe z górnego paska widoku oraz z menu po lewej stronie ekranu.
Do kolejnego etapu można przejść również za pomocą złotego przycisku Wybierz pola.

Ostatnia aktualizacja
